Termeni si conditii

Termeni si Conditii AvA Fashion

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului AvAFashion.ro (www.avafashion.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorii site-ului AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

2. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului. Raporturile comerciale dintre cumparator si AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Factura va fi transmisa online. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

La returnarea produselor trebuie avute in vedere defectele de fabricatie ale produselor comadate sau deteriorarea acestora in timpul transportului,in acest caz costurile de transport fiind suportate de AvAFashion.ro (www.avafashion.ro). Pentru orice alte motive de returnare a produselor costurile de transport vor fi suportate de catre comparator.

Administratorii AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) fac eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard,iar culorile pot fi denaturate de rezolutia monitorului dumneavoastra.

 

3. Frauda.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorii site-ului. AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

4. Drept aplicabil.

Prin folosirea site-ului AvAFashion.ro (www.avafashion.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratoriiAvAFashion.ro (www.avafashion.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

5. Limitarea responsabilitatii.

AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) nu va fi raspunzatoare pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe Site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a proprietarului Site-ului. AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) nu poate fi responsabial pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea acestora.

 

6. Forta majora.

AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AvAFashion.ro (www.avafashion.ro)care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, revolte, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor sau legii romanesti. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

7. Litigii.

Acesti Termeni si Conditii reprezinta Contractul intre Client si AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) si este guvernat de legile din Romania. In cazul existentei unor litigii, instanta judecatoreasca competenta este cea situata in Municipiul Bucuresti.

 

8. Dispozitii finale.

AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului AvAFashion.ro (www.avafashion.ro), structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Administratorii AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

AvAFashion.ro (www.avafashion.ro) este brandul societatii comerciale VISPA COM-SERV SRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 254, sector 4. Nr. inregistrare la Reg. Comertului J40/7962/2015, CUI: 34715050.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, inainte de a comanda, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0772.069.611 sau 0772.075.781 sau prin email la office@avafashion.ro

 

© Copyright 2015-AvAFashion.ro | Toate preturile contin TVA | ANPC
magazin online